Kisahuumaa

Ensimmäisen kisapäivän jännityksestä vastasivat Ville Kivioja ja Juha Nousiainen. Sateen kastelemalle kentälle saapuneet pelaajat taistelivat jokaisesta pisteestä, jopa puolikkaista. Peli eteni koko ottelun ajan hyvin tasaisesti. Ensimmäinen erä kirjattiin Kiviojalle 7-6 (5). Toisen erän vei Nousiainen, jonka jälkeen pelaajilla oli edessään kymmenen pisteen katkaisupeli. Kivioja näytti etenevän jatkoon katkaisupelin ollessa 7-3, mutta miten kävikään? Nousiainen voitti kaksi pistettä, otti peliä hallintaan ja pääsi tasoihin. Tilanteessa 9-9 sitkeä peräänantamattomuus palkittiin ja Nousiainen eteni jatkoon.
Toisella kentällä pelatussa ottelussa nähtiin tasokkaita palloralleja, joista vastasivat Matti Jouppila ja Jari Koski. Kuuma ja kostea helle näytti napanneen Jouppilan pelistä parhaimman terän, eikä Koski luovuttanut vaan löi ja palautti aivan mahdottomiltakin näyttäneitä lyöntejä vastustajan kenttään, joilla jatkopaikka irtosi lukemin 6-1, 6-4.
Päivän kolmannesta ottelusta vastasivat nuoret herrat Silva ja Nieminen. Tätä peliä oli ilo katsella, sillä nuoret miehet pelasivat tasokasta A-luokan tennistä. Pisteitä rakennettiin tasaisesti molemmin puolin kuin ammattilaiset konsanaan. Kahden tasaisen pelaajan ottelun vei nimiinsä itseluottamusta huokunut Nieminen. Vaikka Silva hävisi, niin monet katsomosta toivoisivat näkevän hänet vielä Nokialla, sillä harvoin näkee niin kaunista yhden käden rystylyöntiä kuin Silvalla.
Illan viimeiset ottelut siirrettiin lauantaiaamuun sateen tähden lukuun ottamatta Mikko Myyryläisen ja Jari Kosken ottelua, jossa Myyryläinen vei hallissa pelatut erät 6-2, 6-2.
Huomenna Antti Saarijärvi ja Erkko Ojala jatkavat sateen katkaisemaa peliään kello 8.00 Pappilassa. Samaan aikaan toiselle kentälle astelee Esa Merinen ja Mika Ahonen, jotka saavat vastaansa parin Risto Susi ja Jussi Luoto. Yhdeksältä jatkavat Voitto Marjelund ja Tero Kokkonen.