Lauantai tiivistyi huikeaan näytökseen

Lauantai-illan viimeisessä ottelussa Milka Pasanen osoitti omaavansa sellaista tahtoa ja pelitaitoa, jollaista tulee olla, mikäli mielii ammattilaiskentille. A-luokkaan nousseen nuoren neidin pelitaso on huikaiseva, sillä kuka tahansa ei palauta vastustajana olleen Mikko Myyryläisen syöttöjä, joista Suomen tennisässäkin saisi lisäpotkua peliinsä. Nokia Tenniksessä ei ole koskaan pelannut kansallisesti yhtä korkealla pelannutta pelaajaa kuin Myyryläinen. Ensimmäinen erä kirjattiin häikäisevien pallorallien jälkeen Mikolle 6-4. Milkan pelitaso ei laskenut ensimmäisen erän tappiosta, ei, vaan heti toisen erän alussa hän otti 0-3 johdon ja vei erän itselleen 2-6. Kolmannen erän pitkässä katkaisupelissä edettiin tasaisesti pisteisiin 8-8. Milka otti aloitteen itselleen, mutta pysäytyslyönti jäi verkkoon, jonka jälkeen Myyryläinen hyödynsi ottelupallon ja vei voiton. Saattaa olla, että jo vuoden päästä Nokialla nähdään 2-pelien loppuottelussa Milka Pasanen.