Palloralleja

Altavastaajan rooliin sonnustautunut Tomi Mäkelä puolusti hyvin Jenny Saarnilinnan lyödessä palloa kentän laidalta toiselle. Ensimmäisen erän Mäkelä jaksoi juosta ja palauttaa, mutta Saarnilinnan myllytys johti nuoren neidin selkeään voittoon luvuin 7-5, 6-0.

Neljännessä ensimmäisen kierroksen ottelussa turnauksen kuopus Sergey Nurminen pelasi ensimmäisen erän näytöstyyliin voittaen Lasse Rädyn puhtaasti 6-0. Toisessa erässä Nurmisen lyöntirytmi etsi itseään ja Räty vei erän 2-6. Katkaisupeliin ryhdistäytynyt nuori herrasmies vei ottelun tiliinsä 6-0, 2-6, 10-6.

Illan viimeisellä kierroksella Antti Saarijärvi kohtasi nuoren liikuntaopettaja Tero Kokkosen, joka omien sanojensa mukaan sai paljon oppia 6-2, 6-0 häviöstään. Illan viimeinen peli Elena Nurmisen ja Risto Suden ottelu jäi pelattavaksi aamuhetkiin. Jännittävässä ottelussa pelattiin tasaisin ottein aina katkaisupeliin, jonka Susi otti nimiinsä 7-6 (6).