Risto Suden ja Elena Nurmisen iltahämärä nousi pilviseen aamuun. Elena heräsi uuteen päivään hieman virkeämpänä ja voitti toisen erän 6-2. Katkaisupelissä Nurminen pelasi virheettömästi ja päättäväisesti voittaen ottelun 6-7, 6-2, 10-6.

Aamun ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa Pekka Laihia voitti tasaisesti edenneen ottelun Petri Niemeä vastaan 7-6 (4), 6-4. Ottelussa molemmat pelaajat pitivät yllä vauhdikasta pelirytmiä ja tarjosivat katsojille nautittavaa tennistä. Laihia onnistui virheettömämmin ja kohtaa puolivälierissä kilpailujen ykkössijoitetun Mikko Myyryläisen.

Vauhdikasta peliä esittivät myös Nokian mestruuskilpailuja voittanut Rami Mäenpää ja nuori herrasmies Sergey Nurminen. Kolmanteen erään edenneessä ottelussa Mäenpään kokemus painoi vaakakupissa muutaman punnuksen enemmän. Tulostauluun kirjattiin Mäenpään voitto 6-4, 5-7, 10-6.

Sami Pitkänen sai vastaansa Voitto Marjelundin, joka tunnetaan erinomaisena taktikkona. Marjelund pääsikin ensimmäisessä erässä hienoiseen johtoasemaan. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Pitkänen voitti ottelun lopulta 6-3, 6-2.

Puolivälierissä Rami Mäenpää kohtaa Jouni Braksin, joka voitti ensimmäisen ottelunsa Mika Kalliota vastaan 6-1, 6-2. Toisessa ottelussa Braks sai vastaansa Antti Saarijärven. Hyvään ottelurytmiin päässyt Braks voitti ensimmäisen erän selkein lukemin, mutta toisen erän johtoasema kääntyi Saarijärven voittoon. Kolmannen erän katkaisupeli eteni tasaisesti lukemiin 6-6, jonka jälkeen kahden pisteen johdon saanut Braks vei ottelun nimiinsä 6-1, 6-7 (5), 10-7.

Yltyneen sateen johdosta kilpailujohtajat päättivät keskeyttää Marko Pietilän ja Sami Pitkäsen ottelun.

Yhteisestä sopimuksesta kilpailujohtajat päättivät, että kilpailuja jatketaan sunnuntaina Pappilassa. Poikkeuksia kuitenkin sallittiin pelaajien pyynnöstä. Jenny Saarnilinna voitti erittäin hyvin pelanneen Elena Nurmisen 6-1, 6-0. Tämän jälkeen hallissa pelasivat Petri Niemi parinaan Ville Autio ja Jussi Luoto parinaan Antti Teisala. Autio ja Niemi jatkavat pelejään 6-4, 6-3 voitolla ja saavat Pappilassa sunnuntaina vastaansa Ari Maunulan ja Pekka Laihian.