Edustus voitokkaana 2. divisioonaan

Nokia Tenniksen edustusjoukkue pyrähti Mikko Myyryläisen johdolla 2. divisioonaan. Sunnuntaina syyskuun 1. päivä pelattiin sarjanoususta Ylivieskan tennisseuraa vastaan. Ensimmäinen peli aloitettiin kosteassa säässä Pappilan konnuilla. Kolmannen erän tasatilanteessa 2-2 seurojen ykköstykit päättivät siirtyä halliin. Myyryläinen oli voittanut ensimmäisen erän katkaisupelissä, mutta hävinnyt toisen yhteen syötönmurtoon 5-7. Kolmannesta erästä kehkeytyi varsin jännittävä erä, sillä se päätti hyvin pitkäksi venyneen pelin. Nouseva nuori tennistähti Ylivieskan Olli Helmisen tappioton kesäkausi peilasi hänen väsymätöntä olemustaan Myyryläisen juoksuttaessa häntä nurkasta toiseen. Vaikka nuoren kunto kesti kovan myllytyksen, niin hikikarpalot kertoivat omaa kieltään henkisen kantin horjumisesta tärkeässä kolmannen erän tasatilanteessa 5-5, tärkeässä tilanteessa Mikko onnistui syötönpalautuksissaan ja rikkoi Ylivieskalaisen muurin nousten ottelun voittajaksi 7-6, 5-7, 7-5. Toisena otteluna pelattiin nelinpeli, jossa Myyryläinen ja Varhi jatkoivat saumatonta yhteistyötä vieden pelin kahdessa erässä. Kakkospelaajien kohtaamisessa Silvola joutui taipumaan 6-0, 6-0. Neljännen ja myös ratkaisevan niitin Ylivieskalaisten nousuhaaveille löi Ville Niemi 6-4, 6-1. Loistavasti kulkenut syöttöpeli ja oivalliset nousut verkolle tekivät hyvin selväksi kuka peliä hallitsi alusta loppuun.

Nokian Tennisseura kiittää Mikko Myyryläistä, Kari Silvolaa, Hannu Varhia ja Ville Niemeä sarjanoususta!