Nokia Tennis vs Kouvolan Tennis Seura 2-2

Lauantaina 5.7. Nokia Tennis kohtasi 2. divisioonan ottelussa KoTS:n lupaavat nuoret tennistähdet.

Nelinpelissä Nokian Hannu Varhi ja Ville Niemi edustivat tasokkaasti vieden ottelun kolmanteen ja ratkaisevaan erään. Hyvää nelinpeliä tahkonneet nokialaiset joutuivat lopuksi taipumaan erin 1-2.

2. pelaajien ottelussa kohtasivat Ville Niemi ja Kouvolan Emil Koskikuru. Kolmituntiseksi venyneen erittäin jännittävän ja tasaisen ottelun vei nimiinsä Koskikuru 7-6, 1-6, 3-6.

3. pelaajien ottelussa Hannu Varhi otti luovutusvoiton Dajani Husseinista 6-0, 6-0. Hussein loukkasi perjantain ottelussa nilkkansa ja joutui seuraamaan otteluita sivusta.

1. pelaajien ottelu oli kokonaisuutena hyvätasoinen, vaikkakin hieman erikoinen. KoTS:n Joonas Silen hallitsi ottelun 1. erää 5-0 tilanteeseen, jonka jälkeen kotijoukkueen ykköstykki Mikko Myyryläinen sai erän loppuun kaksi eräpistettä. Erä Silenille 6-2. Toinen erä kääntyi täydellisesti, kun Myyryläinen sai kiinni pelirytmistä mennen 5-0 johtoon pitäen erän luvuin 6-1. Myyryläisen vakuuttava esitys jatkui kolmannessa vahvaa peruslyöntiä esittäneen Silenin jäädessä alakynteen. Myyryläinen siirtyi nopeasti 3-0 johtoon. Silen pääsi yllättäen peliin ja tasoitti tilanteen 5-5. Tämä ei ammattimiestä hätkäyttänyt, sillä Mikko mursi Silenin ja piti oman syöttönsä voittaen koko ottelun 2-6, 6-1, 7-5. Kokonaisuutena ottelu oli hieno kahden A-luokan pelaajan massakenttäkamppailu.